Spargator gheata cu nisip, 500 mm

2702124
Produs nou

Spargatoare de gheata plutitoare

35,00 lei

Procedura de iernare a piscinelor este una dintre cele mai importante in intretinerea bazinului. Realizarea sa corecta este esentiala pentru aspectul piscinei si capabilitatea de functionare la parametri optimi.

Una din prioritatile de pe timpul iernii este protectia constructiei si a linerului in perioadele de inghet. Gheata exercita o presiune foarte mare asupra peretilor piscinei si pot aparea fisuri. Acest lucru este deasmenea daunator pentru pavajul piscinei, in special pentru piscinele cu mozaic vitroceramic.

Pentru a preveni aceste lucruri sa se intample, este important sa folositi spargatoarele de gheata. Acestea sunt interconectate unul cu altul si pozitionate de-a lungul marginii piscinei. Pentru piscine mai mari este deasemenea indicat sa se introduca si cateva linii transversale care sa disloce gheata. Datorita elasticitatii, spargatoarele de gheata protejeaza linia piscinei, disloncand in mode continuu gheata.

Spargatorul de gheata este format din doua camere. Cea submersibila poate fi umpluta cu nisip sau alt material inert. Camera de deasupra este cea care suporta actiunea ghetii.

Spargatoarele pot fi stocate foarte usor si utilizate in mod repetat in fiecare iarna.

Lungime = 500mm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Scrie-ti recenzia

Related Items