Pavaj WPC - Gri argintiu

Silver 00-0175 m2
Produs nou

Profil pavaj WPC de culoare gri-argintiu.
Amestec de lemn 70% si polimer 30%.
Dimensiune: 145x25x2400 mm.
Pret/mp.

251,00 lei

Pretul pentru pavajul WPC gri-argintiu include suportii WPC si clipsurile.

Pavaj WPC gri-argintiu este un material modern si inovator. Un amestec reusit de lemn 70% si polimer 30%. Ambele componente sunt amestecate in procesul de productie la temperaturi si presiuni inalte si rezulta un nou material cu proprietati speciale. Reteta noastra obtinuta in colaborare cu experti germani in materiale compozite este un produs testat in laborator pentru o rezistenta deosebita la razele ultaviolete.

Pavajul WPC nu produce aschii si nu crapa, nu este alunecos in versiune periata. In plus, este durabil si nu putrezeste curatandu-se foarte usor.

Datorita sistemului cu clame fixate fara hosuruburi poate fi demontat, cu usurinta, daca este nevoie, iar profilele WPC pot fi prelucrate cu scule normale pentru lemn.

Este rezistent la insecte, ciuperci si se curata foarte usor sub jet cu presiune. Sistemul de montaj nu este vizibil deci are avantaje estetice.

Este rezistent la ultraviolete (UV). Este ecologic si nu contine lemn tropical, produsul fiind 100% reciclabil. Este sigur si nu contine produse chimice toxice cum ar fi PVC.

Dimensiune profil WPC: 145x25x2400 mm

De notat:

  • Materialul se contracta si dilata intocmai ca lemnul. La montaj,trebuie tinut seama de rosturile de dilatare
  • In functie de conditiile atmosferice, in timp, WPC capata patina specifica lemnului

Instructiuni de montaj

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Scrie-ti recenzia

Related Items