Cum livram produseleProdusele pot fi livrate oriunde pe teritoriul Romaniei sau in Uniunea Europeana, la adresa indicata de Cumparator in comanda.


In caz de disponibilitate partiala a produselor, Magazin Piscine poate hotari sa separe comanda. Astfel, produsele disponibile pot fi trimise in timpul stabilit, iar Magazin Piscineva informa Cumparatorul despre produsele indisponibile. Sumele pe care Cumparatorul le-a varsat, ca plata, trebuie rambursate de Magazin Piscine in cel mai scurt timp, conform legislatiei in vigoare, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

Magazin Piscine propune clientilor sai livrarea prin reteaua de mesagerie nationala, transport intern sau transport propriu. Cumparatorul trebuie sa verifice in prezenta transportatorului continutul pachetului sau. In caz de anomalie (produs lipsa sau spart, pachet deteriorat sau deja deschis etc.), clientul va trebui sa notifice anomaliile constatate pe bonul transportatorului. El va trebui sa repete notificarea prin scrisoare recomandata transportatorului si catre Magazin Piscine in maxim 48 ore dupa receptia pachetului.   
Nicio reclamatie nu va fi acceptata in caz de nerespectare a formalitatilor. De altfel, nicio reclamatie nu va fi acceptata daca clientul accepta marfa fara sa o verifice (bonul transportatorului fiind luat de incredere).  

Termene de livrare

- 48 ore din momentul confirmarii comenzii, in zilele lucratoare, daca produsele sunt pe stoc  
- veti fi contactat de agentul de expeditie, la numarul de telefon specificat in formularul de comanda, pentru stabilirea detaliilor livrarii.  
- comanda va fi livrata direct la adresa specificata in comanda.