Termeni si conditiiConditiile generale de vanzare prezente reprezinta relatii contractuale intre SDH Global SRL si toate persoanele care efectueaza cumparaturi prin intermediul site-ului www.magazin-piscine.com.


Comanda unui produs de pe site-ul societatii SC SDH GLOBAL SRL , implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a sitului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Conditiile se aplica tuturor produselor disponibile pe site-ul www.magazin-piscine.com, fara restrictii si rezerve, tuturor clientilor. Produsele sunt supuse vanzarii atat pe teritoriul Romaniei cat si in spatiul UE.

1. Identitatea societatii

Site-ul www.magazin-piscine.com este proprietatea exclusiva a SC SDH GLOBAL SRL, cu sediul social Str. Lacul Zanoaga nr.35 , bloc M9.

2. Legislatie si drept aplicabil

Legislatia in conformitate cu care a fost redactat acest Contract si careia se raporteaza este legislatia romana in domeniu in vigoare.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai jos si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC SDH GLOBAL SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. Orice conflict aparut intre compania SC SDH GLOBAL SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

3. Contract cadru si comanda

3.1.Pretul

Preturile sunt exprimate in RON si intra in vigoare de la momentul inregistrarii comenzii de catre Cumparator.  
Preturile indicate sunt nete cu toate taxele incluse, cu exceptia taxelor de transport catre client (aceste taxe vor fi precizate inainte de validarea definitiva a comenzii).  
Preturile de vanzare ale produselor pot fi modificate de catre Magazin Piscine in orice moment. Aceasta modificare va fi semnalata Cumparatorului inaintea livrarii comenzii.

3.2.Caracteristicile produsului

Inainte de a comanda, Cumparatorul poate sa ia cunostinta, pe site-ul www.magazin-piscine.com, de caracteristicile esentiale ale produsului pe care doreste sa il comande.  
Cumparatorul, cunoscand caracteristicile piscinei sale sau a bunului sau pentru care se comanda accesorii sau echipamente, este singurul care sa judece compatibilitatea produselor comandate cu acestea.  
Cu toate acestea, pentru consiliere, Magazin Piscine pune la dispozitia cumparatorului:  
- un numar de telefon de contact: 021.771.1490, de Luni pana Vineri de la ora 9 la ora 18

- un e-mail la: comenzi@magazin-piscine.com

-un fax la : 031.817.8066

Ofertele prezentate de Magazin Piscine sunt valabile in limita stocului disponibil.

In cazul in care produsul nu este disponibil, Magazin Piscine se angajeaza sa informeze cat mai repede Cumparatorul prin oricare din tehnicile de comunicatie la distanta pe care o doreste.   
In lipsa produsului solicitat, un produs inlocuitor sau restituirea banilor (daca este cazul) vor fi propuse.

3.3.Comanda

Orice comanda validata presupune adeziunea fara restrictii, nici rezerve, a prezentelor conditii generale de vanzare. Vanzarea nu va fi considerata ca definitiva decat dupa confirmarea comenzii de catre Magazin Piscine si in unele cazuri dupa incasarea pretului de catre aceasta.

4. Plata

Plata pretului trebuie realizata, in baza comenzii, de catre Cumparator.

Plata pretului unui produs se poate efectua prin:

- depunere in contul firmei

- ordin de plata

- plata ramburs la livrare

In cazul produselor aduse la comada si a celor ce fac parte din categoriile: Piscine, Saune, Spa, se va achita un avans de 30%. Restul de 70% se achita la avizarea livrarii produsului.

5. Livrare si receptie

5.1 Reguli generale

Produsele vor fi livrate pe teritoriul Romaniei la adresa indicata de Cumparator in comanda.   
In caz de disponibilitate partiala a produselor, Magazin Piscine poate hotari sa separe comanda. Astfel, produsele disponibile pot fi trimise in timpul stabilit, iar Magazin Piscine trebuie sa informeze Cumparatorul despre produsele indisponibile. Sumele pe care Cumparatorul le-a varsat, ca plata, trebuie rambursate de Magazin Piscine in cel mai scurt timp, conform legislatiei in vigoare, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

Magazin Piscine propune clientilor sai livrarea prin reteaua de mesagerie nationala, transport intern sau transport propriu. Cumparatorul trebuie sa verifice in prezenta transportatorului continutul pachetului sau. In caz de anomalie (produs lipsa sau spart, pachet deteriorat sau deja deschis etc.), clientul va trebui sa notifice anomaliile constatate pe bonul transportatorului. El va trebui sa repete notificarea prin scrisoare recomandata transportatorului si catre Magazin Piscine in maxim 48 ore dupa receptia pachetului.   
Nicio reclamatie nu va fi acceptata in caz de nerespectare a formalitatilor. De altfel, nicio reclamatie nu va fi acceptata daca clientul accepta marfa fara sa o verifice (bonul transportatorului fiind luat de incredere).

5.2 Termene de livrare

- 48 ore din momentul confirmarii comenzii, in zilele lucratoare, daca produsele sunt pe stoc  
- veti fi contactat de agentul de expeditie, la numarul de telefon specificat in formularul de comanda, pentru stabilirea detaliilor livrarii.  
- comanda va fi livrata direct la adresa specificata in comanda.

6. Dreptul de proprietate

Magazin Piscine isi rezerva dreptul de proprietate deplina asupra produsului pana la achitarea in totalitate a contravalorii acestuia, inclusiv taxele de transport, de catre Cumparator.  
Din momentul efectuarii livrarii a produselor comandate dreptul de proprietate se transfera Cumparatorului, inclusiv riscurile de pierdere, furt sau distrugere.

7.Copyright

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SC SDH GLOBAL SRLsi sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC SDH GLOBAL SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator, sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

8. Limitare responsabilitate

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de SC SDH GLOBAL SRL sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la comenzi @ magazin-piscine.com astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

9. Garantii

Garantiile decurg de la data facturarii si sunt urmatoarele:

- 12 luni pentru echipamentele electrice;

- 24 luni pentru echipamentele hidraulice;

- 5 ani pentru membrana armata (liner);

- 5 ani cuva, 3 ani carcasa, 2 ani echipamentele pentru spa: 7 ani cuva, 5 ani carcasa, 2 ani echipamentele;

- 20 ani structura, 10 ani regresiv liner-ul, 2 ani echipamentele pentru piscine incastrate.

Niciun retur in baza garantiei nu va fi acceptat fara autorizatie prealabila din partea Magazin Piscine.  
Toate costurile de transport si riscurile legate de returul produselor in garantie sunt in sarcina Cumparatorului.  
Produsele sub garantie vor fi, la alegerea fabricantului, schimbate sau reparate.  
Sunt excluse de la garantie :  
- inlocuirea consumabilelor.  
- utilizarea anormala si neconforma a produsului.  
- prejudiciul facand obiectul unei mentiuni specifice in fisa produsului.  
- defectele si consecintele lor datorate interventiei Cumparatorului sau unui reparator neautorizat de Magazin Piscine.  
- defectele si consecintele lor legate de utilizarea produsului in alt scop decat cel destinat.

10. Obligatii de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

11. Inregistrarea ca membru si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

12. Securitatea datelor

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

13. Modificarea conditiilor

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte situri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste situri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste situri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

14. Dreptul de denuntare unilaterala a contractului

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile directe de returnare a produselor cad in sarcina cumparatorului.

Produsele se returneaza in stare perfecta de functionare, fara lovituri si zgarieturi, in ambalajul original.

Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor de catre comparator.

15. Legi aplicate

Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei - 196/2003 publicata in Monitorul Oficial Nr. 342/20 mai 2003.  
Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei - Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003 ).  
Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.  
Hotarirea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic.  
Legea comertului electronic - 365/2002.  
Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking .
Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000.
Legea semnaturii electronice - 429/2001.   
Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica.  
Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677/2001.   
Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.
Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.