Cum faci comandaPentru a naviga prin lista de produse puse la dispozitie de Magazin-Piscine.com, folositi meniul din partea stanga unde gasiti diferite categorii de piscine, saune, wellness, spa, solarii si accesorii pentru constructia si intretinere acestora.


In cazul in care vreti un produs specific si nu doriti sa navigati manual sau daca doriti sa verificati disponibilitatea unui produs puteti folosi functia de CAUTARE situata pe meniul orizontal din antet.

Comanda

Pentru a comanda un produs sau mai multe de pe pagina Magazin-Piscine.com, tot ce trebuie sa faceti e sa gasiti produsele dorite si sa le adaugati in cosul de cumparaturi. Dupa ce ati adaugat toate produsele necesare apasati butonul TrimiteTrimite comanda si comanda dvs. va fi finalizata, in cazul in care aveti un cont inregistrat, urmand ca un operator sa va contacteze folosind informatiile introduse de dvs.

In cazul in care nu aveti un cont pe site-ul nostru, puteti inregistra unul accesand acest link.

Daca va razganditi si doriti sa goliti cosul de cumparaturi tot ce trebuie sa faceti e sa apasati butonul Sterge Sterge.

Cantitati

Daca doriti o cantitate de produse mai mare, tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti numarul de produse pe care doriti sa il achizitionati in casuta de cantitate. si sa apasati butonul Recalculeaza Refreshpentru a calcula automat noul pret.